3 activitati ce tin ocupati si fericiti barbatii aflati la pensie

Gata cu sedintele de luni dimineata si durerile de cap inopinante. Pensionarea poate insemna atentie mai mare la colesterol sau tensiunea arteriala. Sunt insa si multe avantaje din acest stil de viata relaxat. Iata trei dintre acestea.

Sporturi la televizor

Nu trebuie decat un televizor si o telecomanda. Barbatul va gasi cu siguranta un eveniment sportiv pe care sa il urmareasca, chiar daca prezentatorul vorbeste in alta limba. Fascinatia pentru sport nu tine de varsta. Un eveniment sportiv interesant poate fi un prilej grozav de bucurie alaturi de prieteni.

Activitati fizice

Daca femeile ar putea prefera aerobic sau pilates, sporturi precum mersul pe bicicleta si tenisul sunt populare printre barbatii proaspat pensionati. Pana la urma si sahul este tot un sport, la fel si tablele, ori pescuitul. Chiar daca pestele are parte de ceva mai mult miscare, comparativ cu pescarul. Un studiu din strainatate la care au participat barbati de peste 55 de ani realizat de Sporting Goods Manufacturers Association releva ca in Statele Unite activitatile fizice preferate de pensionari sunt plimbarile de o zi, mersul alert, mersul cu cortul si vanatoarea.

Managementul financiar

Problemele economice si incertitudinea zilei de maine pot face din cel care se ocupa de finante, un maestru. Obiectivele cheie sunt sunt legate de a invata sa te descurci cu mai putin, protejarea fondurilor si bunurile pe care le aveti si investitiile inteligente.

Redactia Inlibertate.ro
January 17, 2017

NEWSLETTER

articole

Seri de lectura cu nepotii
Sparanghelul – leguma minune
Parfait cu fructe de padure
Bulete cu smochine