Ceaiuri pentru sezonul rece
Iarna si-a intrat in drepturi si stim cat de greu este pentru tine sa resimti senzatia de cald si bine. De data aceasta, ti-am pregatit cateva ceaiuri pe care sa le bei oricand, nu doar la ora cinci.
 
  • Ceai de rodie

Rodiile ajuta la reglarea glicemiei, cresc sensibilitatea la insulina, sunt un fruct indicat persoanelor care sufera de diabet.Sunt excelente pentru cei care au anemie si stari de astenie. Protejeaza impotriva depresiei si a osteoporozei.
 
  • Ceai verde cu iasomie

Iasomia combate stresul si depresia, previne cancerul, creste libidoul, imbunatateste digestia, reduce colesterolul, ajuta la pierderea kilogramelor in plus si trateaza migrenele. Ceaiul verde scade nivelul colesterolului din sange, ajuta la imbunatatirea tonusului psihic, previne dezvoltarea tumorilor si a afectiunilor cardio-vasculare.
 
  • Ceai de ghimbir si lamaie

Ghimbirul are effect anti-ulcer, trateaza starile de greata, imbunatateste digestia, vindeca afectiunile respiratorii, precum astmul si alergiile, intareste imunitatea organismului, are efecte analgezice puternice, trateaza inflamatiile articulare si durerile reumatice. Lamaia protejeaza organismul impotriva cancerului la san, scade febra, are effect anti-imbatranire, intareste venele, purifica intestinele, trateaza constipatia si previne aparitia calculilor renali.

Te invitam sa le savurezi cu placere !
Redactia Inlibertate.ro
January 25, 2018

NEWSLETTER

articole

Seri de lectura cu nepotii
Sparanghelul – leguma minune
Parfait cu fructe de padure
Bulete cu smochine